Διεθνής αναγνώριση συνέπειας και κορυφαίας ποιότητας για την ΗΠΕΙΡΟΣ
Γιάννης Καγκάνης: Πώς βρήκε τη βιολογική του μητέρα 42 χρόνια μετά τη γέννησή του
Περιφέρεια: Τοποθέτηση για τα στρατόπεδα Άρτας, Παπακώστα και Βερσή
Ο Αθανάσιος Κατσής νέος πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ
Επιτροπή Περιβάλλοντος: Αρνητικές γνωμοδοτήσεις για αιολικούς σταθμούς στην Πάργα και μικρό υδροηλεκτρικό στον Μετσοβίτικο ποταμό
Λογοδοσία και τακτική συνεδρίαση στις 11 Μαΐου

Συνελήφθησαν, την Τετάρτη το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 37 και 41 ετών, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην πόλη των Ιωαννίνων τον 37χρονο και τον συνέλαβαν, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -12,2- γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, όπου διαμένει και ο 41χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
• τρία δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες, ύψους από -1,45- έως -1,68- μέτρων,
• δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -78,4- γραμμαρίων,
• συσκευασία με ηρωίνη, βάρους -0,6- γραμμαρίων,
• -54- ναρκωτικά χάπια,
• μία σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.
