Έρχεται νέος «δημοτικός» ΕΝΦΙΑ από το 2027: Πώς θα επιβληθεί στα ακίνητα – Ποιοι φόροι καταργούνται
Ο Π. Μίγδος στην Επιτροπή Ορεινών Δήμων της ΚΕΔΕ με τον Ειδικό Γραμματέα Δ. Κυριαζή
Ολοκληρώθηκε η δράση «Από την Παραλία στην Ανακύκλωση» στον Δήμο Νικ. Σκουφά
Μήνυμα στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας και Ιταλίας – Ευρωπαϊκή στήριξη στη μεταρρύθμιση των αγροτικών πληρωμών
Αγώνας Αθλητικής Αλιείας Κυπρίνου στη λίμνη Παμβώτιδα
Συνεδριάζει η Περιφερειακή Επιτροπή Ηπείρου
Η Μονάδα Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση «Αριάδνη» προσκαλεί το κοινό στις «Μέρες Ψυχικής Υγείας στην Κοινότητα», ένα τριήμερο εκδηλώσεων που συνδιοργανώνει με την Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων, από τις 15 έως τις 17 Μαΐου 2026, με ώρα έναρξης στις 17:30.
Το θέμα του τριημέρου είναι: «ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ – Πώς συναντιόμαστε όταν διαφέρουμε;»
Οι εκδηλώσεις επικεντρώνονται στη σχέση, τη διαφορετικότητα και τη συνύπαρξη, με διεθνή συμμετοχή.
Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη, ενώ θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσες και όσους το επιθυμούν.
Για τη χορήγηση βεβαίωσης συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν: εδώ.
Παράλληλα, καλούνται να ενημερώνουν το προσωπικό που θα βρίσκεται στην είσοδο για την προσέλευσή τους την αντίστοιχη ημέρα, ώστε να προετοιμάζονται έγκαιρα οι βεβαιώσεις συμμετοχής.
Tο πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων του τριημέρου αλλά και άλλες συναφείς πληροφορίες μπορείτε να βρείτε: εδώ.
