Νέο πλαίσιο για το κέντρο της Άρτας: Μπάρες, έλεγχος κυκλοφορίας και προστασία των πεζοδρόμων
Μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Αρταίων-Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για ανάπτυξη, έρευνα και πολιτισμό - Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ.
Μέτρα στήριξης ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για οικογένειες, συνταξιούχους, ενοικιαστές και οφειλέτες
Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας – Δεσποτάτο της Ηπείρου: Πλήθος κόσμου στο «Καγκελάρι» στην πλατεία Μπαλατσούκα
Θεσπρωτία: Ταυτοποιήθηκε ανήλικος για αναγραφή οπαδικών συνθημάτων σε δημόσια κτίρια και κάδους σκουπιδιών
Ιωάννινα: Οξεία μέθη σε ανήλικο – Διαπιστώθηκε και χρήση ναρκωτικών ουσιών

Η 171η επέτειος της έναρξης της Επανάστασης της Ηπείρου τιμήθηκε, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2025, με επίκεντρο την Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου στο χωριό Μεγαλόχαρη (Μπότση) Άρτης.
Το πρωί της Τετάρτης, στο Μοναστήρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ετέλεσε Δοξολογία.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, στο εντός της Ιεράς Μονής Ηρώο, από τις Αρχές και Φορείς του τόπου και στην συνέχεια, ομιλία σχετική με την Επανάσταση της Ηπείρου.
