ΔΕΗ FIBER: Το ίντερνετ από τη ΔΕΗ τώρα και με σταθερό τηλέφωνο
Αθ. Καββαδάς: Χρηματοδότηση άνω των 213 εκατ. ευρώ για πληγέντες κτηνοτρόφους από ζωονόσους
Επιμελητήριο: Έμπρακτη στήριξη στη Λέσχη Μοντελιστών Άρτας
Εγκαίνια του νέου χώρου λειτουργίας του ΚΕΠ Φιλοθέης
Συλλυπητήρια του «Σκουφά» για την απώλεια της μητέρας του Χρήστου Καραβασίλη
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: Πιλοτικές δράσεις του έργου LIFE IP 4 NATURA σε Κοζάνη και Αμύνταιο
Από το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, ενώ στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης κατηγορείται και ο πατέρας του για παραμέληση της εποπτείας του.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, τη νύχτα της 18/4/2026 σε περιοχή της Θεσπρωτίας, άγνωστοι προέβησαν με σπρέι κόκκινου χρώματος στην αναγραφή οπαδικών συνθημάτων σε τοίχο και περίφραξη κοινοτικού γραφείου, καθώς και σε τοίχο δημοτικού σχολείου, σε κάδους σκουπιδιών και σε εγκαταλελειμμένο ιδιωτικό κτήριο.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε η εμπλοκή του ανηλίκου στην υπόθεση και η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
