Διεθνής αναγνώριση συνέπειας και κορυφαίας ποιότητας για την ΗΠΕΙΡΟΣ
Γιάννης Καγκάνης: Πώς βρήκε τη βιολογική του μητέρα 42 χρόνια μετά τη γέννησή του
Περιφέρεια: Τοποθέτηση για τα στρατόπεδα Άρτας, Παπακώστα και Βερσή
Ο Αθανάσιος Κατσής νέος πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ
Επιτροπή Περιβάλλοντος: Αρνητικές γνωμοδοτήσεις για αιολικούς σταθμούς στην Πάργα και μικρό υδροηλεκτρικό στον Μετσοβίτικο ποταμό
Λογοδοσία και τακτική συνεδρίαση στις 11 Μαΐου

Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος μόλις ξεκινά… Μ΄ αυτό το σύνθημα το ΤΕΙ Ηπείρου αποχαιρετά την υπερεικοσαετή προσφορά του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της Ηπείρου.
Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 7 το απόγευμα, στην Τεχνόπολη των Κωστακιών, θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική εκδήλωση, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, της Πρυτανικής Αρχής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και πολλών τοπικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων της Ηπείρου.
Η τελετή θα αρχίσει με μια σύντομη αναδρομή στην πορεία του Ιδρύματος, από της συστάσεώς του το 1994 μέχρι σήμερα, και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί των διατελεσάντων Προέδρων και Πρυτάνεων.
Για τις προκλήσεις και προοπτικές του νέου Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο οποίο θα ενταχθεί από 1ης Οκτωβρίου 2018 και το ΤΕΙ Ηπείρου, θα μιλήσουν οι Πρυτάνεις των δύο Ιδρυμάτων, κ.κ. Αλμπάνης και Τσίνας και ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου.
Η εκδήλωση θα κλείσει μουσικά, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που επιμελήθηκαν καθηγητές και φοιτητές του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου.
