Αναρτήθηκε στις:25-09-23 11:18

Ο Αντώνης Καραμπίνας στα ονόματα που στηρίζει η Ο.Ν.ΝΕ.Δ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου


Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα: Νέοι και Τοπική Αυτοδιοίκηση: «Ένα σύγχρονο αναπτυξιακό μοντέλο για κάθε κοινωνία» με κεντρικούς ομιλητές τον Πρόεδρο Ο.Ν.ΝΕ.Δ κ. Ορφέα Γεωργίου , τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και Γραμματέα της ΝΔ κ. Παύλο Μαρινάκη, τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκο Χαρδαλιά και τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο των επερχόμενων Αυτοδιοικητικών Εκλογών για να στηρίξει τα μέλη της που πήραν την απόφαση να εκτεθούν, να διεκδικήσουν και να χτίσουν μια σχέση εμπιστοσύνης με την Κοινωνία, για την οποία θα κριθούν μελλοντικά από τα μικρά και μεγάλα που θα συναντήσουν. Είτε για την Περιφέρεια, είτε για τους Δήμους.

Συμμετείχαν πάνω από 350 Οννεδίτες και Οννεδίτισσες οι οποίοι είναι υποψήφιοι από όλη την Επικράτεια, δίνοντας έτσι το μήνυμα πως οι Νέοι πρέπει να συμμετάσχουν στα κοινά, να έχουν άποψη και να την εκφράζουν για να μπορέσουμε να πάμε βήματα μπροστά τόσο ως κοινωνία όσο και ως Χώρα.


Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ, Αντώνης Καραμπίνας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αρταίων με το συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» του κ. Χρήστου Τσιρογιάννη, ήταν παρών στην εκδήλωση, δηλώνοντας έτσι με αυτό τον τρόπο την ετοιμότητά του στη μάχη διεκδίκησης του σταυρού.

Να τονίσουμε πως από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας είναι υποψήφιοι ακόμη οι κάτωθι:

•Λάμπρος Ανδρέου, Πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας (υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Γραμμενίτσας του Δήμου Αρταίων, με το συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» του Χρήστου Τσιρογιάννη)

•Αγάθος Αναγνώστης, Πρόεδρος Τοπικού Γραφείου Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας (υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Γραμμενίτσας του Δήμου Αρταίων, με το συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» του Χρήστου Τσιρογιάννη)

•Κωλέτσος Παντελής, μέλος Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας (υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αρταίων-ΔΕ Φιλοθέης, με το συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» του Χρήστου Τσιρογιάννη)

•Ορέστης Φωτιάδης, Υπεύθυνος Αγροτικών Θεμάτων Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας (υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Παχυκαλάμου, με το συνδυασμό «Μαζί Μπορούμε» του Κώστα Παπασιώζου)

•Κων/νος Τσαμπάς μέλος Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας (υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Άρτας με το συνδυασμό «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» του Αλέξανδρου Καχριμάνη).img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img