Αναρτήθηκε στις:09-04-24 16:52

Όμιλος Unesco Πρέβεζας: Μία πολύ όμορφη εκδήλωση παρακολούθησε το φιλόμουσο κοινό το πρωινό της Κυριακής


Μία πολύ όμορφη εκδήλωση παρακολούθησε το φιλόμουσο κοινό το πρωινό της περασμένης Κυριακής στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας (ΟΑΣΗ). Μία συναυλία Μουσικής Δωματίου με θέμα Γερμανικός Ρομαντισμός που διοργάνωσε το Ωδείο Πολυρυθμία και ο Όμιλος για την UNESCO Πρέβεζας.

Το Trio Enthalpia (φλάουτο Αλεξία-Μαρία Θύμη, βιολοντσέλο Δέσποινα Λεωντζάκου, πιάνο Σωτήρης Λουίζος) ερμήνευσαν έργα των Carl Maria von Weber, Felix Mendelssohn και MaxBruch.

Οι καλλιτέχνες απέδωσαν με εξαίσιο τρόπο τον συνδυασμό των ευφάνταστων μελωδιών, τους δεξιοτεχνικούς διαλόγους των οργάνων και την εναλλαγή των λυρικών μερών με τις χαριτωμένες και δυναμικές μουσικές εξάρσεις.

Το κοινό εξέφρασε την ικανοποίησή του όχι μόνο με το θερμό χειροκρότημα αλλά και τα πολλά θετικά του σχόλια προς τους μουσικούς και τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εκδήλωση προσέλκυσε και νεανικό κοινό αλλά και φιλόμουσους από όλες τις γειτονικές περιοχές, κάτι που δείχνει ότι πρέπει να υποστηρίζονται παρόμοιες πρωτοβουλίες.



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img



img