Αναρτήθηκε στις:08-12-17 12:35

To… παραμύθι επιτέλους αρχίζει στα «Ασημένια Χριστούγεννα»!


Ανοίγουν αύριο τις πύλες τους στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων

Μία φαντασμαγορική τελετή εγκαινίων το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου με ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο σόου και πρωταγωνιστές τους ΟΝΑΡ


Ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεκινήσει το… παραμύθι στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων, που φέτος μεταμορφώνεται σε μία πόλη φτιαγμένη από ασήμι και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να την ανακαλύψουν και να ζήσουν μοναδικές στιγμές γιορτινής χαράς, δημιουργικής διασκέδασης και ψυχαγωγίας μέσα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον.

Τα «Ασημένια Χριστούγεννα» ανοίγουν επίσημα αυτή την Παρασκευή τις πύλες τους και υπόσχονται σε όλους όσους τα επισκεφτούν ένα παραμυθένιο ταξίδι γεμάτο γιορτινές εκπλήξεις, με… ξεναγούς ξωτικά, ξυλοπόδαρους, μάγους, ταχυδακτυλουργούς, παραμυθάδες, γνωστούς καλλιτέχνες, αλλά και τον ίδιο τον Άη Βασίλη!

Τα επίσημα εγκαίνια του γιορτινού θεματικού χωριού στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων θα γίνουν το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου και προβλέπονται φαντασμαγορικά! Τα «Ασημένια Χριστούγεννα» θ’ αρχίσουν να ξετυλίγουν το παραμύθι τους από τις 18.30, σε μία τελετή με ξεχωριστό ρυθμό και χρώμα. Στις 19.00 η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών θα ταξιδέψει το κοινό στο κλίμα των ημερών παίζοντας Χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Στις 19.30 εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων θα χαιρετίσει τον κόσμο και τα «Ασημένια Χριστούγεννα», ενώ η εκδήλωση θα κορυφωθεί στις 20.00 με συναυλία των μοναδικών ΟΝΑΡ. Τη συναυλία θα ανοίξει με τις μουσικές της η γνωστή Γιαννιώτικη μπάντα των Macondo.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΝΑΡ

Tο αγαπημένο συγκρότημα των ΟΝΑΡ μετράει ήδη 17 χρόνια πετυχημένης παρουσίας και εξακολουθεί να δημιουργεί και μέσα από όμορφες μελωδίες να ψυχαγωγεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο το κοινό.

Στις συνεργασίες τους που έχουν ξεχωρίσει περιλαμβάνονται οι Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Νίκος Ζιώγαλας, Φίλιππος Πλιάτσικας και άλλοι σημαντικοί καλλιτέχνες. Στις δε αποσκευές τους κουβαλούν μεγάλες επιτυχίες όπως: «Αν μ’ αγαπάς», «Δεν ξέρω τίποτα για μένα», «Χάρτινα Φανάρια», «Με τρομάζεις», «Δεν χρωστάω σε κανέναν», αλλά και πολλές άλλες από σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς και ερμηνευτές όπως οι Αδελφοί Κατσιμήχα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, οι Πυξ Λαξ, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μπάμπης Στόκας κ.α.. Οι ΟΝΑΡ θα παρουσιάσουν το Σάββατο στα «Ασημένια Χριστούγεννα» ένα μοναδικό Live από μεγάλες επιτυχίες και αγαπημένες μελωδίες, με στόχο παρασύρουν τον κόσμο και για δυόμιση ώρες, να σιγοτραγουδήσουν παρέα τραγούδια που έχουν μείνει ανεξίτηλα στον χρόνο, σε ένα πρόγραμμα που όλοι -ανεξαρτήτου ηλικίας- γίνονται μια παρέα!

ΟΝΑΡ είναι οι: Λευτέρης Πλιάτσικας, Λουκάς Καλατζάκος, Λία Μηχαηλίδου. Οργάνωση Παραγωγής - Management: Alive.


Περισσότερες πληροφορίες για τα «Ασημένια Χριστούγεννα» στο: www.asimeniaxristougenna.gr.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ









img