Fab Άρτα

1 kam artaΑνακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Άρτας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:

 

1 dimos zirou 8Με την υπ’ αριθμ 240/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ορίστηκε επιτροπή για την ονομασία οδών και πλατειών στον Δήμο Ζηρού. Παρακαλούνται τα μέλη συλλόγων - φορέων, οι δημότες και οι κάτοικοι του Δήμου Ζηρού να συνδράμουν το έργο της επιτροπής που είναι η καταγραφή των ανωνύμων δρόμων – οδών και να προτείνουν ονόματα για την ονομασία τους.

 

1 perifereia ktirioΔιεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Ηπείρου

Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου και στο πλαίσιο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας, το οποίο λειτουργεί εδώ και πέντε συνεχόμενα έτη, παραδόθηκαν

 

1 sillipsi 40Συνελήφθη την Πέμπτη το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα.

 

kaxrimanis alexandros 4Τους κτηνοτρόφους που έχουν υποστεί περικοπές στις εξισωτικές αποζημιώσεις τους εξαιτίας των επιλέξιμων βοσκοτόπων, να υποβάλλουν άμεσα ενστάσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ, κάλεσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, μετά από επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου.

 

1 trakterΚινητοποιήσεις από 15 Ιανουαρίου

Πυρετώδεις είναι και πάλι οι διεργασίες στον κάμπο για αγροτικές κινητοποιήσεις. Από τη Θεσσαλία οι αγρότες στέλνουν μήνυμα στην κυβέρνηση κατά της πολιτικής των περικοπών και της φορολόγησης.

 

1 asfalistiko imageΤο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό έχει εξηγηθεί πολλές φορές με αναλυτικά σημειώματα από την κυβέρνηση. Το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ καταφεύγουν σε επικοινωνιακά τεχνάσματα για να καλύψουν τις εγκληματικές τους πολιτικές που οδήγησαν σε πάνω από 12 μειώσεις συντάξεων τα τελευταία 5 χρόνια αλλά και σε αδιέξοδο το ασφαλιστικό σύστημα, δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα.

 
PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2016 16:47

1 football Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν.Άρτας

Τα δικαιολογητιικά για την έκδοση ταυτότητας τριετίας είναι:

 
PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2016 16:42

1 bexrakhs panagiothsΣτη δημιουργία Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας στη χώρα μας προχώρησε πρόσφατα το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας.

 

1 paramythenio kastroΟ Δήμος Αρταίων ανταποκρινόμενος στο αίτημα πολλών συμπολιτών, αλλά και λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών αποφάσισε να παρατείνει τη λειτουργία του «Παραμυθένιου Κάστρου Χριστουγέννων» έως την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.

 

diarixi 1Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση κλοπής από σπίτι και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, για το αντίστοιχο αδίκημα.

 

1 gefyra plakas theofaneia 2016Στα ερείπια του ιστορικού γεφυριού της Πλάκας πραγματοποιήθηκε εφέτος ο αγιασμός των υδάτων, σε μία τελετή με... ιδιαίτερους συμβολισμούς, καθώς επρόκειτο για τα πρώτα Θεοφάνια έπειτα από την κατάρρευση της.

 

1 xyta karvounariouΟ Πρόεδρος του Συνδέσµου 2ης ∆ιαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου προκηρύσσει Ανοιχτό ∆ηµόσιο ∆ιεθνή Ηλεκτρονικό ∆ιαγωνισµό για την παροχή υπηρεσιών Λειτουργίας Χώρου Υγειονοµικής Ταφής Απορριµµάτων (Χ.Υ.Τ.Α.) 2ης ∆ιαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 3.600.000,00 € πλέον ΦΠΑ 23% και συµπεριλαµβανοµένου του δικαιώµατος προαίρεσης.

 

1 gerovasilh olga 7O υπηρεσιακός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αλλά και το ΠΑΣΟΚ, σε πλήρη σύμπνοια όπως πάντα, αποφάσισαν ότι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να ξεχάσουν με ποιον τρόπο οι κυβερνήσεις τους κράτησαν «ζωντανό» το ασφαλιστικό σύστημα, θυσιάζοντας τους συνταξιούχους.

 

1 xartia pokerΣυνελήφθησαν την Κυριακή μετά τα μεσάνυχτα, στον Ωρωπό Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, μία 34χρονη γυναίκα και ένας 41χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών και απείθειας.