Αναρτήθηκε στις:28-12-23 14:18

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Βιβλιοθήκη του «Σκουφά»


Το παιδικό τμήμα της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του Μ/Φ Συλλόγου Άρτης «Ο Σκουφάς» υποδέχθηκε παιδιά από τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής, προσφέροντας τους ένα μοναδικό ταξίδι στη μαγεία των φετινών γιορτών μέσα από τα βιβλία.

Στο γιορτινό αφιέρωμα περιλαμβάνονταν δραστηριότητες και κατασκευές, ενώ πολλές χριστουγεννιάτικες ιστορίες ζωντάνευαν μέσα από τις αναγνώσεις. Μέσα από αυτές τις δράσεις, η διάθεση προσφοράς και αγάπης δεν γνώριζε όρια.

Ο «Σκουφάς» εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς που ανταποκρίθηκαν θερμά στην πρόσκληση. Επίσης, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τον Σύλλογο Αγκαλιά για την επίσκεψή του στη Βιβλιοθήκη, καθώς και προς τους καλλιτέχνες που πρόσθεσαν γιορτινό χρώμα στις εκδηλώσεις.

Ευχαριστεί, επίσης, το Δήμο Αρταίων και τις επιχειρήσεις, Σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ, Αρτοποιείο Τσαβαλάς και Supermarket Σκλαβενίτης, που στήριξαν την εκδήλωση με δωρεές.

Τέλος, ευχαριστεί θερμά την κα. Γεωργία Μάνου, την κα. Έλλη Μάνθα, τον κ. Φώτη Παπαφώτη, την κ. Ειρήνη Νάκου, την κα. Πόλυ Κύρου, την κα. Ζωή Βλάχου και τον κ. Χρήστο Σταυρούδη που βοήθησαν στις χριστουγεννιάτικες δράσεις καθώς και τον κ. Νίκο Παπαδημητρίου, που, ως άλλος παραμυθάς, αφηγήθηκε τα παραμύθια στους μαθητές με τρόπο μοναδικό και προσήλωσε τους πάντες με την αφήγησή του.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img