Πρωτιά της ΕΚΟ στη δημοσίευση Περιβαλλοντικών Δηλώσεων Προϊόντων (EPDs) για τα λιπαντικά της
Ιωάννινα: Οδηγούσε αυτοκίνητο ενώ του είχε αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων την Δευτέρα 20 Απριλίου
«Όραμα Δημιουργίας»: Πόρισμα–καταπέλτης για τον Συνεταιρισμό Αθαμανίου από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Υπερυπολογιστής της NASA προβλέπει πότε θα έρθει το «Τέλος του Κόσμου» - Είναι νωρίτερα από ότι περιμέναμε
Παρεμβάσεις Γ. Στύλιου στον Υπουργό Υγείας για το Νοσοκομείο Άρτας

Αναλυτικά το πρόγραμμα για το διήμερο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Άρτας το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου έχει ως εξής:
- Ομιλία του συγγραφέα κ. Γρηγόρη Αζαριάδης με θέμα: "Η γένεση της Αστυνομικής Λογοτεχνίας".
- Ομιλία του συγγραφέα κ. Φίλιππου Φιλίππου με θέμα: "Η ιστορία της Ελληνικής Αστυνομικής Λογοτεχνίας".
- Ομιλία του καθηγητή εγκληματολογίας, πρώην αναπληρωτή υπουργού προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση με θέμα: "Έγκλημα και Λογοτεχνία".
Στο τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσουν ερωτήσεις στους ομιλητές και συζήτηση.
-Ανάμεσα στις ομιλίες η φιλαρμονική του Μουσικοφιλολογικού συλλόγου Άρτης, ο Σκουφάς, θα εκτελέσει κομμάτια από αστυνομικές ταινίες.
-Παράλληλα στο φουαγιέ της αίθουσας Σκουφά,θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας από τις δύο φωτογραφικές ομάδες Άρτας και συγκεκριμένα από την Φωτογραφική Ομάδα art A's, Φ.Ο.Α. έκθεση με τίτλο «Μυστήριο» και από την Φωτογραφική ομάδα ΦωτΟΑρτ έκθεση με τίτλο «Κάθαρση».
Το πρωινό της Κυριακής στο φουαγιέ της αίθουσας του Μ/Φ συλλόγου Άρτης "ο Σκουφάς" σε συνεργασία με το τμήμα παιδικής βιβλιοθήκης του συλλόγου "Σκουφάς" και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, θα μιλήσει στους μικρούς φίλους της πόλης μας για τα παιδικά του βιβλία, ο συγγραφέας κ.Φίλιππος Φιλίππου και θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά.
- Ομιλία του συγγραφέα κ.Ελπιδοφόρου Ιντζέμπελη για το νέο του βιβλίο, 40 αστυνομικές ιστορίες. Σχολιάζει - αναλύει ο Φιλόλογος -Ιστορικός, κ. Κωνσταντίνος Κωσταβασίλης.
- Ομιλία της ψυχιάτρου ψυχοδυναμικής κατεύθυνσης-Ψυχαναλύτρια ομάδος, πλήρες μέλος GASI, London, UK, Ιδρυτικό μέλος ΙΟΑΦ, Αθήνα, κα Μαρτίνας Μπρίτσα.
- Προβολή της ταινίας «Rebecca» (1940) του Άλφρεντ Χίτσκοκ από την Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας. Η βραβευμένη με Όσκαρ καλύτερης ταινίας "Rebecca" αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος της Δάφνη Ντι Μωριέ, είναι παραγωγή του Ντέιβιντ Ο. Σέλζνικ, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι Λόρενς Ολίβιε, Τζόαν Φοντέιν και Τζούντιθ Άντερσον.
