Αναρτήθηκε στις:26-01-16 17:43

Η "Παγωμένη Πριγκίπισσα" στην Άρτα

Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζει,το πιο αγαπημένο παιδικό παραμύθι των παιδιών, "Η Παγωμένη Πριγκίπισσα" σε θεατρική διασκευή. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα "Σκουφά" το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 17:00 & στις 18:30 το απόγευμα. Γενική είσοδος 6€. Κρατήσεις εισιτηρίων 6944062928.

Σε μια χώρα μακρινή και παγωμένη διαδραματίζεται η ιστορία αυτή και μπορεί να χαρακτηριστεί, ύμνος στις αδερφικές αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις, που κατά καιρούς απειλούνται και δοκιμάζονται από εξωτερικούς παράγοντες. Το καλό όμως, με συμμάχους του σταθερές αξίες, όπως ο θεσμός της οικογένειας, της φιλίας, της αγάπης και της αλληλεγγύης και μετά από πολλές περιπέτειες, τελικά ανακηρύσσεται νικητής. Μέσα από πολλά εφέ, ιδιαίτερους φωτισμούς, και live τραγούδια, ο μικρός θεατής ταξιδεύει με τους αγαπημένους του ήρωες και συμμετέχει μαζί τους στη δράση της παράστασης επί σκηνής.

Η διασκευή – σκηνοθεσία είναι του Κώστα Μελίδη, η μουσική του Χάρη Γκατζόφλια, οι στίχοι της Άννας Μπαλάσκα, η σκηνογραφία της Μάντυς Λάσχου, τα κοστούμια & το make up artist της Ελένης Δημοπούλου, οι χορογραφίες της Aθηνάς Σιώτη.

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Μαρία Χειμώνα, Δέσποινα Τσαχουρίδου, Σωτηρία Αϊβαζίδη, Μελίνα Βαμπούλα, Μάριος Τσικές, Ζαχαρίας Γουέλα, Χριστίνα Ντούκα.


Σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μελίδης
img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img