Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Πέραν της επέκτασης της πρωτοβουλίας σε περισσότερους κωδικούς αλλά και της χρονικής της ισχύος, στη συνάντηση ετέθη και το θέμα της ειδικής σήμανσης με την οποία θα ενημερώνονται οι καταναλωτές για τα προϊόντα στα οποία έχουν καταγραφεί μειώσεις τιμών.
«Με την έναρξη της πρωτοβουλίας, κάποια σούπερ μάρκετ τοποθέτησαν ταμπελάκια στα ράφια, κάποια όχι. Τώρα θα το δούμε συνολικά ως ένωση, είμαστε θετικοί για να ενημερώνονται πιο εύκολα και οι καταναλωτές», σημειώνει ο κ. Πεταλάς, υπενθυμίζοντας όμως ότι η τοποθέτηση νέας ειδικής σήμανσης σε 4.500 σούπερ μάρκετ στη χώρα απαιτεί και μεγάλο κόστος και πολύ χρόνο.
Υπενθυμίζεται εδώ ότι στην τελευταία λίστα που ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα το υπουργείο Ανάπτυξης φιγουράρουν συνολικά 362 κωδικοί με μειωμένες τιμές, ενώ, κατά τις πληροφορίες, στην επόμενη λίστα θα υπάρχουν πολύ περισσότερα προϊόντα.
