«Υπόθεσις 69» από τη θεατρική ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας
Έναρξη διαβούλευσης για τη νέα ΚΑΠ 2028-2034 στο πλαίσιο του ΕΠΕΣ
Αιτήσεις συμμετοχής στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Άρτας για το σχολικό έτος 2026-2027
«Freedom Inside 2026»: Το στρατηγικό πλάνο της Freedom Holding Corp. για ένα ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα υπηρεσιών
Πολιτική επικαιρότητα στην Ελλάδα – Μεταρρυθμίσεις και κυβερνητικοί στόχοι
Η Πειραιώς και η Accenture ιδρύουν AI Hub στην Ελλάδα αξιοποιώντας τεχνολογίες της Anthropic

Παράταση στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 31 Αυγούστου για φυσικά και νομικά πρόσωπα αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας το υπουργείο Οικονομικών.
Η σχετική διάταξη, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνεται σε τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών η οποία αναμένεται να κατατεθεί στη βουλή, χωρίς να μεταβάλλεται το χρονοδιάγραμμα καταβολής των φόρων.
Παρ‘ όλα αυτά, όσοι φορολογούμενοι υποβάλλουν τις δηλώσεις τους έως τη νέα καταληκτική ημερομηνία, θα πρέπει να πληρώσουν διπλή τη δόση του Αυγούστου, συμπεριλαμβάνοντας επί της ουσίας και την τρέχουσα του Ιουλίου, ενώ στη συνέχεια, διατηρούνται οι μηνιαίες καταβολές που φέρνουν την εξόφληση του φόρου εισοδήματος έως το τέλος Φεβρουαρίου.
Όπως συνέβη και πέρυσι, η παροχή έκπτωσης 3% για εφάπαξ εξόφληση διατηρείται μόνο για τους φορολογούμενους οι οποίοι θα υποβάλλουν τη δήλωσή τους και θα πληρώσουν το φόρο έως το τέλος Ιουλίου.
