Αναρτήθηκε στις:22-06-18 13:08

ΚΙΝΑΛ: Εκλογές για συγκρότηση Τοπικών Οργανώσεων


Σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού, τον κανονισμό λειτουργίας και την απόφαση της Εκτελεστικής Πολιτικής Γραμματείας, προχωρούμε στη διαδικασία συγκρότησης των νέων Τοπικών Οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής στους Καλλικρατικούς Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Οι εκλογές για την ανάδειξη Συντονιστή της Τοπικής Οργάνωσης του Καλλικρατικού Δήμου Αρταίων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 και ώρες 08:00 – 20:00 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας στο Ρολόι (Κάστρο).

Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής,που διαμένουν στον Καλλικρατικό Δήμο Αρταίων που ψήφισαν στις εκλογές του Νοεμβρίου 2017 αλλά και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέλη ακόμη και την ημέρα της ψηφοφορίας.

Όσοι συμμετέχουν στην ψηφοφορία καταβάλλουν δύο (2) Ευρώ.

Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η συμπλήρωση των απαιτούμενων εγγράφων που θα ζητηθούν από την Εφορευτική Επιτροπή.

Στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων θα συσταθούν δύο τοπικές οργανώσεις ήτοι, μία στον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Αγνάντων (Άγναντα) και μία στον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Αθαμανίας (Βουργαρέλι).

Στους άλλους δύο (2) Καλλικρατικούς Δήμους, η σύσταση των οργανώσεων θα πραγματοποιηθεί στην έδρα τους.

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ