Αναρτήθηκε στις:12-06-18 12:19

Με μεγάλη επιτυχία η πρώτη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής Άρτας


Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8-06-2018 στις 8:30 μ.μ. στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου «Κρόνος», η πρώτη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της νομαρχιακής συνέλευσης του Κινήματος Αλλαγής Άρτας. Οι κεντρικοί ομιλητές, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Καρανικόλας και το μέλος της κεντρικής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Στέφανος Παραστατίδης, συνομίλησαν με τους πολίτες ανταλλάσοντας απόψεις, παρουσίασαν τις θέσεις του κόμματος στην τοπική κοινωνία και έκαναν αποτίμηση της πολιτικής κατάστασης.

Επίσης ανακοινώθηκε η έναρξη των διαδικασιών για την συγκρότηση των νέων τοπικών οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, όπου θα συσταθούν τοπικές οργανώσεις, δημιουργώντας νέους πυρήνες στελεχών από πρόσωπα που μπορεί να λειτουργήσουν ενωτικά για τις ανάγκες του χώρου της κεντροαριστεράς και των προοδευτικών δημοκρατικών δυνάμεων. Οι εκλογές για την ανάδειξη των τοπικών οργανώσεων θα πραγματοποιηθούν στις 24 Ιουνίου 2018 με ανοιχτό μητρώο μελών.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί επίσκεψη στο ΚΕΘΕΑ Άρτας κλιμακίου του Κινήματος αλλαγής αποτελούμενο από τους ομιλητές της εκδήλωσης, τον γραμματέα της Νομαρχιακής μας επιτροπής Αλέξανδρο Σερέτη, τον υπεύθυνο του τομέα υγείας Νίκο Λίγκα και το μέλος της κεντρικής επιτροπής Κινήματος Αλλαγής, διαμεσολαβητή φίλων-μελών και οργάνων του κόμματος και πρώην Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Άρτας Χρήστο Γκόκα, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εργαζομένους και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Έγινε, επίσης, επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση του νοσοκομείου στην οποία επιπλέον παρευρέθηκαν το μέλος της κεντρικής επιτροπής και γραμματέας του τομέα Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής Χρυσοβαλάντης Αθανασίου και ο πρώην γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Άλκης Παπαχρηστάκης. Συζητήθηκαν τα πολύ σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου, καθώς και οι προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής για την επίλυσή τους.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους καλούμε σε συμμετοχή στις εκλογές της 24ης Ιουνίου για την ανάδειξη των τοπικών οργανώσεων.

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ