Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Στο Μοσονμαγυαροβάρ της Ουγγαρίας διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο το 22ο Moson Show. Η μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη έκθεση μοντελισμού στην Ευρώπη και μια από τις τρεις μεγαλύτερες παγκοσμίως.
Στη μικρή πόλη της Ουγγαρίας συγκεντρώθηκαν 801 Μοντελιστές από 37 χώρες από όλο τον κόσμο και ο αριθμός των εκθεμάτων έσπασε κάθε προηγούμενο με 2471 μοντέλα να διαγωνίζονται.
Συμμετείχαν Μοντελιστές και Σύλλογοι πέραν της Ελλάδας και της διοργανώτριας από:
Κύπρο, Μάλτα, Ρωσία, Αυστρία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία, Βουλγαρία, Σερβία, Γαλλία, Κροατία, Ρουμανία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Ισπανία, Τσεχία, Βέλγιο, Νοβηγία, Φινλανδία, Τουρκία, Ιταλία, Γερμανία, Ισραήλ, Λίβανο, Αυστραλία, Ταιβάν, ΗΠΑ, Ολλανδία, Αγγλία, Ιρλανδία, Βοσνία, Πορτογαλία, Τυνησία, Κίνα.
Η Λέσχη Μοντελιστών Άρτας κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο με τον Γιώργο Μάτο στην κατηγορία H-41 Historical figures-Painting up to 75mm.
Είναι η δεύτερη διάκριση που αποσπά ο Σύλλογος σε ισάριθμες επισκέψεις στο εξωτερικό μετά το Βελιγράδι τον περασμένο Δεκέμβριο.
Επόμενο ραντεβού, στα Γιάννενα στις 4 Μαΐου για την 26η Έκθεση της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων στον εκθ. χώρο Δημ. Χατζής (παλιά σφαγεία).
