Αναρτήθηκε στις:17-04-18 14:15

Με 10 Εθελοντές στήριξε τον «Δρόμο του Γιοφυριού» το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού


Το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα πλαίσια της προσπάθειάς του να στηρίζει κάθε εκδήλωση με κοινωνικό περιεχόμενο βοήθησε και φέτος με 10 Εθελοντές του την διοργάνωση του καθιερωμένου πλέον θεσμού του ημιμαραθωνίου δρόμου με τίτλο «Ο Δρόμος του Γιοφυριού», που με πολλή επιτυχία διοργάνωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Αρταίων, την Κυριακή 15 Απριλίου 2018.

Με συμμετοχή από πολλές περιοχές της χώρας μας οι δρόμοι της ιστορικής πόλης της Άρτας γέμισαν από δρομείς όλων των ηλικιών, ενώ το πέρασμά τους μπροστά από τα σπουδαιότερα μνημεία της πόλης, έδωσε ένα ιδιαίτερο χρώμα στην όλη εκδήλωση.

Οι Εθελοντές του Τμήματος αξιοποιώντας και την εμπειρία τους από τις προηγούμενες χρονιές βοήθησαν σημαντικά στην διοργάνωση και διεξαγωγή των αγωνισμάτων.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Δήμο Αρταίων και σε όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση και πραγματοποίηση της εκδήλωσης η οποία κάθε χρόνο γίνεται και μεγαλύτερη αφού η συμμετοχή δρομέων ξεπέρασε κάθε προηγούμενη χρονιά, ενώ προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τα πολύ αξιόλογα μνημεία της πόλης μας.

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ