Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Με ιδιαίτερη επιτυχία και έντονο επιστημονικό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, το σεμινάριο με θέμα «ΔΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητα): Προβλήματα λόγου & Οργάνωση μελέτης». Εισηγήτρια του σεμιναρίου, που διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης των Ιωαννίνων, ήταν η κυρία Μαρία Ιγνατίου, Λογοθεραπεύτρια και Επιστημονική Υπεύθυνη του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου.
Στο καλωσόρισμά του ο κύριος Ελευθέριος Μέλιος συγκινημένος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την ενεργό συμμετοχή τους, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στις δράσεις του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου. Η ανταπόκριση των παιδαγωγών, των ειδικών και τον γονέων, όπου και απευθυνόταν το σεμινάριο, ήταν θερμή, αφού είναι γνωστό ότι η κυρία Ιγνατίου έχοντας την επιστημονική κατάρτιση, έντονη εσωτερική ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά και τους εφήβους, καθώς και συναίσθηση της αποστολής της, βοηθάει με αποτελεσματικό τρόπο στην επίλυση δυσκολιών όπως η Διαταραχή της Ελλειμματικής Προσοχής και Υπεκινητικότητας.
Να σημειωθεί πως το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Συμβουλευτικής και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, με έδρα τα Ιωάννινα. Είναι ένας κορυφαίος φορέας εκπαίδευσης για θέματα Λογοθεραπείας και Ειδικής Αγωγής, με εκπαιδεύσεις που χαρακτηρίζονται από την ποιοτική τους οργάνωση και τους υψηλού επίπεδου εισηγητές.
