Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2017, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), επισκέφτηκαν την "Κιβωτό του Κόσμου" στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων, όπου και παρέδωσαν τρόφιμα, ρούχα, καθαριστικά και παιχνίδια.
Ξεναγήθηκαν στις δομές, συζήτησαν με τα παιδιά τα οποία φιλοξενούνται εκεί, με το προσωπικό το οποίο εργάζεται αφιλοκερδώς και με τον Πάτερ Αντώνιο, ο οποίος είναι ο δημιουργός της "Κιβωτού του Κόσμου".
Το κλίμα ήταν εγκάρδιο και από τις δυο πλευρές. Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας, δεσμεύτηκαν ότι ο Σύνδεσμος θα είναι αρωγός στην πολύτιμη προσπάθεια που γίνεται στις δομές της "Κιβωτού του Κόσμου".
