Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης πραγματοποίησε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου περιοδεία στο Δήμο Κόνιτσας και ειδικότερα στην περιοχή των Μαστοροχωρίων, προκειμένου να καταγράψει τα προβλήματα που προκλήθηκαν στην περιοχή από την κακοκαιρία.
Το σοβαρότερο πρόβλημα καταγράφηκε στη Λαγκάδα Κόνιτσας, η οποία παραμένει αποκλεισμένη, αφού τα νερά του Σαραντάπορου παρέσυραν τον δρόμο που αποτελεί τη μοναδική πρόσβαση των κατοίκων στο χωριό, μέσω της γέφυρας που το ενώνει με την Εθνική Οδό Ιωαννίνων Κοζάνης.
Ο βουλευτής συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Μαυρογιώργο για τα έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει για την αποκατάσταση της πρόσβασης στο χωριό.
