Με επιτυχία εκπαιδευτικό πρόγραμμα οδικής ασφάλειας για μαθητές στα Ιωάννινα
Ανακοίνωση εργασιών λήψης δεδομένων κατά μήκος δημόσιων δρόμων – Ν. Άρτας
Ιωάννινα: Εξιχνιάστηκε απόπειρα κλοπής σε Ιερό Ναό
Κουρά αιγοπροβάτων: Μέτρα βιοασφάλειας για την αποτροπή νοσημάτων
ΟΑΣΝΑ: Παρέμβαση για τον μαύρο ακανθώδη αλευρώδη με αιχμές στη διαχείριση του ζητήματος
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Judo U14 και U12 στην Άρτα

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) και μετά από πρόταση που έγινε στην κα Κογιαντή Αγγελική του Παντελή, ανακοινώνει τη συνεργασία του με την κα Κογιαντή.
Η κα Κογιαντή Αγγελική και μετά την πρόταση του Συνδέσμου, δέχθηκε με απαντητική επιστολή προς τον Σύνδεσμο να εργαστεί εθελοντικά, όπως και όπου χρειαστεί για να προβληθεί η υγεία και η πρόνοια.
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι η κα Κογιαντή θα αναλάβει ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων περιοχής Ηπείρου του Συνδέσμου.
Η νέα Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ηπείρου του Συνδέσμου, είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Φιλολογίας και υπολογιστών. Είναι μέλος του Συλλόγου Θαλασσαιμίας Ηπείρου, της Οργανωτικής Επιτροπής του Ημιμαραθωνίου Άρτας, στην Ομάδα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας ΕΕΣ – Τμήμα Άρτας, στη Δημοτική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Άρτας (ΔΟΑΚ). Έχει υπάρξει γραμματέας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Δημάρχου Αρταίων, γραμματέας Προέδρου Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας, Πρόεδρος Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας. Έχει ενεργή συμμετοχή σε δράσεις Αιμοδοτικών Συλλόγων, Ημιμαραθωνίων και Συλλόγων Μεσογειακής Αναιμίας.
Υπεύθυνος Τύπου Ηπείρου και Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Πανελλαδικά, παραμένει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Δημήτριος Χαλάστρας.
