Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Σε δήλωση της για τις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου, για την εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η Κατερίνα Ρίζου, δικηγόρος (υποψήφια βουλευτής Άρτας, υποψήφια ευρωβουλευτής), αναφέρει:
«Η μεγάλη προσέλευση των πολιτών και ο υποδειγματικός τρόπος διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ της 6ης Οκτωβρίου έφερε στις θύμισές μας -και όχι μόνο των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ- τα (ζητούμενα πλέον, ωστόσο) αυτονόητα:
Την ύψιστη χρησιμότητα των θεσμών και των διαδικασιών της δημοκρατικής ζωής, κατά τρόπον που να μπορούμε να εκφράζουμε τις -διαφορικές- απόψεις μας, με πολιτικό πολιτισμό, χωρίς φαιδρότητες και διχασμούς.
Και αυτή η συνειδητοποίηση είναι το μεγαλύτερο κέρδος για την συλλογική μας ταυτότητα και αυτογνωσία.
Η Νέα Δημοκρατία είχε στη διάθεση της μία εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας περίοδο στην οποία -πραγματικά- θα μπορούσε να είχε εφαρμόσει έστω και κάποια μέτρα κοινωνικής πολιτικής.
Αντ' αυτών, οι πολίτες βιώνουμε καθημερινά μια τοξική πραγματικότητα στην οποία -καλούμενοι να επιβιώσουμε- ξεχάσαμε να ζούμε.
Η πρόκληση και η ευθύνη για το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ σοβαρή, για να αναλώνεται σε ανούσιες αντιπαραθέσεις: Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη ελπίδα για την επόμενη κυβερνητική επιλογή.
Γι' αυτό και συνεχίζουμε με σοβαρότητα και ήθος & συμμετέχουμε και την επόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου.
Ψηφίζουμε και δυναμώνουμε το ΠΑΣΟΚ».
