Αναρτήθηκε στις:13-01-24 14:44

Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άρτας


Ο Δήμος Αρταίων ενημερώνει ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο επανέρχεται στην κανονική του λειτουργία από τη Δευτέρα 15/01/2024.

Μετά από αυτοψία στο χώρο του κολυμβητηρίου διαπιστώθηκαν τα κάτωθι: στην αντλία θερμότητας που τοποθετήθηκε με την ενεργειακή αναβάθμιση δεν υπήρχε σύστημα αυτοματισμού ώστε να αποδίδεται η επιθυμητή θερμοκρασία του νερού. Με στόχο την άμεση επαναλειτουργία του χρησιμοποιήθηκε ο καυστήρας πετρελαίου και προς το παρόν απομονώθηκε η αντλία, όπως επίσης έγιναν και όλες οι εργασίες καθαρισμού.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, αφού γίνει μελέτη για τοποθέτηση συστήματος αυτοματισμού θερμοκρασίας του νερού, θα χρησιμοποιηθεί και η αντλία θερμότητας και θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για την όσο το δυνατό καλύτερη λειτουργία του κολυμβητηρίου με το μικρότερο δυνατό κόστος. Επίσης ο Δήμος Αρταίων θα προχωρήσει σε προμήθεια φίλτρου άμμου και συστήματος φίλτρανσης κολυμβητικών δεξαμενών, τα οποία δεν έχουν αλλαχθεί από την αρχική λειτουργία του κολυμβητηρίου.

«Το κολυμβητήριο θα λειτουργεί όλο το χρόνο ως οφείλουμε στους πολίτες της Άρτας, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 15/01/2024», αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα.



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img