«Υπόθεσις 69» από τη θεατρική ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας
Έναρξη διαβούλευσης για τη νέα ΚΑΠ 2028-2034 στο πλαίσιο του ΕΠΕΣ
Αιτήσεις συμμετοχής στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Άρτας για το σχολικό έτος 2026-2027
«Freedom Inside 2026»: Το στρατηγικό πλάνο της Freedom Holding Corp. για ένα ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα υπηρεσιών
Πολιτική επικαιρότητα στην Ελλάδα – Μεταρρυθμίσεις και κυβερνητικοί στόχοι
Η Πειραιώς και η Accenture ιδρύουν AI Hub στην Ελλάδα αξιοποιώντας τεχνολογίες της Anthropic

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου ενημερώνει όλους τους κατόχους γεωργικών ελκυστήρων ότι σύμφωνα με την Υ.Α. με αριθμό Γ3Β/383/95967/08.04.2022 (Φ.Ε.Κ. 1716/Β΄/08.04.2022), δόθηκε παράταση στην απογραφή και την κυκλοφορία των γεωργικών ελκυστήρων που έχουν ταξινομηθεί ή απογραφεί πριν τις 21-05-1998 και οι οποίοι είτε δεν διαθέτουν διάταξη προστασίας είτε αυτή που διαθέτουν δεν έχει εθνική έγκριση, έως και τις 31/12/2022. Η Δ/νση παρακαλεί όλους τους ιδιοκτήτες αντίστοιχων γεωργικών ελκυστήρων να προχωρήσουν στις αναγκαίες προσαρμογές (τοποθέτηση εγκεκριμένης διάταξης προστασίας και επανέκδοση άδειας κυκλοφορίας), μέχρι την ημερομηνία αυτή.
Σημειώνεται ότι από 01/01/2023 η κυκλοφορία όλων των τρακτέρ χωρίς εγκεκριμένου τύπου διατάξεις προστασίας ή χωρίς καθόλου διατάξεις προστασίας θα είναι παράνομη ενώ και η Υπηρεσία δεν θα μπορεί να προβαίνει σε καμία διοικητική πράξη που τα αφορά. Η συγκεκριμένη παρατήρηση αφορά τόσο στα τρακτέρ των οποίων οι άδειες κυκλοφορίας δεν αναγράφουν τίποτα, όσο και στα τρακτέρ με σχετικά πρόσφατες άδειες κυκλοφορίας, στις οποίες όμως αναγράφεται αντίστοιχος ειδικός περιορισμός.
Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινήσεις, επικοινωνήστε με τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου, στα τηλέφωνα 2651364479 και 2651364120.
