Η Πειραιώς και η Accenture ιδρύουν AI Hub στην Ελλάδα αξιοποιώντας τεχνολογίες της Anthropic
Ταυτοποιήθηκε ανήλικος στην Άρτα για κλοπές κατ’ εξακολούθηση
Με 1 Διαμαντένιο και 2 Χρυσά βραβεία διακρίθηκε η ΗΠΕΙΡΟΣ στα Monde Selection Quality Awards 2026
Επιμορφωτική συνάντηση για τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση
Ημερίδα για το Λαογραφικό Μουσείο Συρρακιωτών Πρέβεζας: Μια νέα αρχή
Συνάντηση Γ. Στύλιου με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Θ. Δαβάκη – Στο επίκεντρο η αξιοποίηση των στρατοπέδων της Άρτας

Σε εγκατάλειψη των πάγιων εθνικών μας θέσεων προχώρησε η Kυβέρνηση Μητσοτάκη, νομιμοποιώντας το σύνολο των τουρκικών διεκδικήσεων, με τη συναίνεση για συνεκμετάλλευση του ενεργειακού μας πλούτου, εξασφαλίζοντας, μάλιστα, την πρόθυμη συγκάλυψη τής αντιπολίτευσης, δήλωσε ο Υπεύθυνος για θέματα Εθνικής Άμυνας της Ομάδας Κοινωνικής Εγρήγορσης (ΟΚΕ), Δημήτρης Πουλής.
Το ολίσθημα του κ. Μητσοτάκη έγκειται στο γεγονός, ότι επιδίωξε διάλογο, χωρίς προηγουμένως να κατοχυρώσει τα εθνικά κυριαρχικά μας δίκαια, με την απειλή του casus belli να παραμένει σε ισχύ και τα τουρκικά στρατεύματα να κατέχουν τη μισή Κύπρο.
Ως πρόσχημα διαλόγου προβάλλεται η αποφυγή θερμού επεισοδίου, κίνδυνος ο οποίος δεν υφίσταται την παρούσα χρονική στιγμή, λόγω του συνεχιζόμενου εμπάργκο όπλων στην Τουρκία και της καταλυτικής παρουσίας Μπάιντεν στην Προεδρία των ΗΠΑ.
Προκειμένου να ωραιοποιηθεί ο ταπεινωτικός αυτός συμβιβασμός έχει ενορχηστρωθεί ο μηχανισμός προπαγάνδας των φιλικών προς την Κυβέρνηση ΜΜΕ, τα οποία παρουσιάζουν την ελληνική υπαναχώρηση, σαν μείζον εθνικό κατόρθωμα!
