Αναρτήθηκε στις:14-03-22 13:13

ΕΕΣ-Ουκρανία: Θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα η συγκέντρωση τροφίμων


Το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνει προς τους συμπολίτες ότι η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για τους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία θα συνεχισθεί και αυτή την εβδομάδα.

Όσοι λοιπόν συμπολίτες ή Φορείς (Σύλλογοι, Σχολεία κ.τ.λ.) επιθυμούν να συνεισφέρουν πρέπει να το επισπεύσουν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (18/3) ώστε αρχές της επόμενης εβδομάδας να σταλούν στον προορισμό τους για την ανακούφιση των συνανθρώπων, που έχουν τόσο βάναυσα πληγεί από τον πόλεμο και τα έχουν ανάγκη.

Σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν και χρήματα για τα οποία θα πάρουν και τη σχετική απόδειξη.

Για κάθε σχετική πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα, τηλ.: 2681021637, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ