Άρτα: Αυτοδιοικητικά πρόσωπα στο προσκήνιο για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ
Αντίστροφη μέτρηση για τις συντάξεις Μαΐου – Σε δύο δόσεις οι πληρωμές από τον ΕΦΚΑ
Έρχεται νέο «Εξοικονομώ» με επιδοτήσεις έως 80% - Μέσω λογαριασμών ρεύματος η συμμετοχή
ΔΥΠΑ: Από 20 Απριλίου αιτήσεις για επιδότηση έως 14.220 ευρώ - Ποιους αφορά
Συνάντηση Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη με τον Γ.Γ. του ΥΠΕΣ
Μερόπη Τζούφη: «Η κυβέρνηση επιτρέπει κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία»

Υπάρχει πλέον on line σύνδεση των τελωνείων με τις Διευθύνσεις Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας του ΥΠΑΑΤ και γίνεται συνεχής ιχνηλάτηση των εισαγωγών.
Στους ελέγχους διασταυρώνονται:
• τα στοιχεία από τους ελέγχους, τόσο στα σημεία εισόδου της χώρας, όσο και στον τόπο προορισμού
• οι σφαγές, από το Σύστημα Καταγραφής ΑΡΤΕΜΙΣ του ΕΛΓΟ– ΔΗΜΗΤΡΑ και
• τα αποθέματα αμνοεριφίων και αυγών, που τηρούνται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων
• Έτσι παρακολουθείται και ιχνηλατείται η πορεία των εισαγόμενων ζώντων αμνοεριφίων, σφαγίων και αυγών, ώστε να αποτρέπεται η όποια προσπάθεια επιτηδείων να «βαφτίσουν» ξένα προϊόντα ως ελληνικά, παραπλανώντας τον καταναλωτή, αισχροκερδώντας, βλάπτοντας την ελληνική παραγωγή και την εθνική οικονομία.
Σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα αποτροπής των εισαγωγών. Ο καταναλωτής, όμως, έχει δικαίωμα να επιλέγει ό,τι εθνικότητας προϊόν επιθυμεί και να γνωρίζει τί ακριβώς αγοράζει, τί πληρώνει και τί καταναλώνει στο πασχαλινό τραπέζι.
Δεν μπορεί ο καταναλωτής να αγοράζει προϊόν τρίτης χώρας ως ελληνικό. Κάθε προϊόν πρέπει να έχει τη σήμανση της χώρας προέλευσης και φυσικά τις ανάλογες τιμές.
