Μερόπη Τζούφη: «Η κυβέρνηση επιτρέπει κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία»
Πρέβεζα: Άμεση σύλληψη για απόπειρα κλοπής σε επιχείρηση
Διοργάνωση σεμιναρίου πρώτων βοηθειών
Tα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Ηπείρου
Ακαθάριστα οικόπεδα 2026: Σε εξέλιξη ο καθαρισμός – Έως 15 Ιουνίου η προθεσμία δήλωσης
Ενίσχυση 173.850 ευρώ για σχολεία του Νομού Πρέβεζας

Ποσό ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ από πόρους του Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020» δέσμευσε το Υπουργείο Οικονομικών για να αντιμετωπίσει ανάγκες που προκύπτουν για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα στην Ο.Ε.
ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. Μετά και τη νέα δέσμευση, οι διαθέσιμοι πόροι της Περιφέρειας Ηπείρου για αυτό το σκοπό έχουν εξαντληθεί εξήγησε, προσθέτοντας ότι αυτά τα χρήματα ανήκουν στο λεγόμενο «μαξιλάρι» ασφαλείας που είχε δημιουργηθεί προ της κρίσης που προκάλεσε ο κορωνοϊός.
Τέλος ο Περιφερειάρχης έκανε γνωστό ότι η Περιφέρεια, αποδεχόμενη αίτημα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων θα συνδράμει στην τοποθέτηση τεσσάρων κοντέινερ για την αντιμετώπιση αναγκών που προκύπτουν.
