Αναρτήθηκε στις:01-08-20 13:28

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας παίρνει θέση για το Αγροδιατροφικό Πάρκο


Από το γραφείο τύπου και ενημέρωσης της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου, σχετικά με τη δημιουργία του Αγροδιατροφικού Πάρκου:

«Με μεγάλη προσοχή παρακολουθούμε τις συζητήσεις εμείς η Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας που γίνονται γύρω από το Αγροδιατροφικό πάρκο για το που θα στηθεί και που θα δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα.

Εμείς οι Οννεδίτες, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών οι περισσότεροί μας, γνωρίζουμε ότι για να λειτουργήσει ένα τμήμα ορθά θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες υποδομές, ώστε να προάγεται η επιστημονική έρευνα και να υπάρχει παράλληλα ανοιχτή γέφυρα του ιδρύματος με την αγορά εργασίας.

Το αγροδιατροφικό πάρκο συμβάλλει όχι μόνο στην εκπαίδευση των φοιτητών της Γεωπονικής Σχολής αλλά συμβάλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στη περιοχή, αποτελώντας έτσι μια ολοκληρωμένη και οργανωμένη επιστημονική δομή, καθιστώντας πόλο έλξης για προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές.

Παράλληλα θα συμβάλει ουσιαστικά στην ανόρθωση της τοπικής αγροτικής οικονομίας, στην αναβάθμιση των ήδη υφιστάμενων επιχειρήσεων καθώς και τη δημιουργία νέων καινοτόμων.

Ως πολιτική νεολαία του τόπου μας ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Επιμελητήριο Άρτας, Περιφέρεια Ηπείρου και Δημοτική αρχή) με πνεύμα σύμπνοιας να προσπαθήσουν να βρουν άμεσα λύση στο θέμα του πάρκου. Δίνουμε το στίγμα μας ώστε η τελική έκβαση του ζητήματος να πραγματοποιηθεί με την δημιουργία του πρότυπου Αγροδιατροφικού Πάρκου στην Άρτα».
img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ