Άρτα: Αυτοδιοικητικά πρόσωπα στο προσκήνιο για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ
Αντίστροφη μέτρηση για τις συντάξεις Μαΐου – Σε δύο δόσεις οι πληρωμές από τον ΕΦΚΑ
Έρχεται νέο «Εξοικονομώ» με επιδοτήσεις έως 80% - Μέσω λογαριασμών ρεύματος η συμμετοχή
ΔΥΠΑ: Από 20 Απριλίου αιτήσεις για επιδότηση έως 14.220 ευρώ - Ποιους αφορά
Συνάντηση Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη με τον Γ.Γ. του ΥΠΕΣ
Μερόπη Τζούφη: «Η κυβέρνηση επιτρέπει κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία»

Την Τετάρτη το απόγευμα, στις 17 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η 3η κατά σειρά ποδηλατοβόλτα του Ποδηλατικού Ομίλου Άρτας. Η συμμετοχή μικρών και μεγάλων, αυτή τη φορά ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, κάτι το οποίο δίνει πολύ μεγάλη χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Η βόλτα πλαισιώθηκε με ξενάγηση στο Κάστρο της Άρτας, όπου ήταν και το σημείο εκκίνησης και ολοκληρώθηκε στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
Ο ΠΟΑ ευχαριστεί το τμήμα Τροχαίας Άρτας για την πολύτιμη βοήθεια στην ασφαλή διεξαγωγή της ποδηλατοβόλτας, τον αρχαιολόγο Άρη Βάσιο, για την πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση στο Κάστρο και την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Άρτας κα. Βαρβάρα Παπαδοπούλου για την συνεργασία και τη στήριξή της στις δράσεις του ομίλου.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί όλους τους φίλους που συμμετείχαν και ακόμη περισσότερο τους μικρούς ποδηλάτες που κάθε φορά δείχνουν ολοένα και περισσότερο σωστή και ασφαλή οδηγητική συμπεριφορά.
