Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 ,ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Du Lac το 1ο Πανηπειρωτικό Φόρουμ προώθησης Τοπικών προϊόντων στα ξενοδοχεία ,τουριστικά καταλύματα, χώρους εστίασης και δίκτυα διανομής.
Καλούνται οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι μεταποιητές αγροτικών προϊόντων αλλά και οι ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες Τουριστικών καταλυμάτων και χώρων εστίασης που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Φόρουμ να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2681362246 Κα Κουτσούμπα Φωτεινή έως την Τρίτη 13/3/2018.
Το Φόρουμ έχει ως στόχο να βοηθήσει τη συνεργασία των επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου και των αγροτών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου της Ηπείρου από την ντόπια Αγροτική παραγωγή, χτίζοντας μια οικονομική συνεργασία με οφέλη για τις δύο πλευρές, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες της Ηπείρου να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Ηπειρωτικής Διατροφής.
