Αναρτήθηκε στις:29-12-23 17:27

Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας: Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και ο ισολογισμός


Εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα μέλη του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, κατά τη συνεδρίαση της 10ης Δεκεμβρίου 2023, οι ελεγμένες από τους ορκωτούς ελεγκτές - λογιστές ετήσιες οικονομικές καταστάσεις του Συνεταιρισμού, καθώς και ο ισολογισμός για τη χρήση που έληξε την 31η Δεκεμβρίου 2022.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Άρτας παρουσία των μελών - παραγωγών του Συνεταιρισμού και κατά τη διάρκειά της έλαβαν το λόγο ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δημήτριος Πετανίτης, ο Γενικός Διευθυντής, Άλκης Μπανταλούκας και μέλη – παραγωγοί του Συνεταιρισμού.

Δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα των μελών και αναλύθηκαν τα πεπραγμένα και η πορεία του Συνεταιρισμού, τα σχετικά οικονομικά στοιχεία, καθώς και το σχέδιο εξυγίανσης του Συνεταιρισμού, που εφαρμόζεται από τη Διοίκηση.

Κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Δημήτριος Πετανίτης, ανέφερε στη Γενική Συνέλευση ότι η κερδοφορία του Συνεταιρισμού για το έτος 2022 υπερέβη τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι η Διοίκηση προέβη σε παρεμβάσεις και αγορά σύγχρονων μηχανημάτων που οδήγησαν στον εκσυγχρονισμό του φυραματοποιείου, του σφαγείου και του εκκολαπτηρίου.

Επίσης, τόνισε προς τα μέλη – παραγωγούς ότι ο Συνεταιρισμός προέβη και σε αγορά νέων μηχανημάτων τυποποίησης, γεγονός που θα βοηθήσει άμεσα στον εξαγωγικό χαρακτήρα που θέλει να προσδώσει η Διοίκηση στον Συνεταιρισμό για το 2024, καταλήγοντας ότι οι ετήσιες επενδύσεις αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ ο σχεδιασμός για το 2024 είναι να επεκταθούν τα σημεία πώλησης και να αναπτυχθεί δυναμικά ο Συνεταιρισμός σε όλη την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δημήτριος Πετανίτης, καταλήγοντας τόνισε ότι ο Συνεταιρισμός επιβεβαιώνει την ανοδική του πορεία και ισχυροποιεί τη θέση του στο χώρο της πτηνοτροφίας.



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img



img