Αναρτήθηκε στις:11-04-24 20:03

Αναστασία Σίμου: Εξελέγη πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ - Δέσμευση για ανάπτυξη και προστασία της περιοχής


Η Αναστασία Σίμου εξελέγη πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΜ Α.Ε. Η επιλογή της ως προέδρου της ΕΤΑΝΑΜ αποτελεί αναγνώριση της ευρείας υποστήριξης και εμπιστοσύνης από την κοινότητα της περιοχής. Με εκφράσεις ευγνωμοσύνης προς τους συνεργάτες της, αλλά και προς όλους εκείνους που συνέβαλαν στην εκλογή της και τη στήριξαν, δεσμεύεται να προωθήσει την ανάπτυξη και προστασία της περιοχής μέσω πολιτιστικών, οικονομικών και τουριστικών πρωτοβουλιών, με γνώμονα το κοινό καλό και τη συνεργασία με διάφορους φορείς.

Η σχετική ανάρτηση της κας Σίμου στα social, μετά την εκλογή της:

«Η εκλογή μου ως πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΜ Α.Ε. ασφαλώς και πολλαπλασιάζει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μου έναντι των συμπατριωτών/σών.


Οι ευχαριστίες μου είναι αληθινές. Ευχαριστώ Θερμά τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη για την στήριξη και την πρόταση του να είμαι ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας στο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού, τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες Άρτας και Πρέβεζας κ. Ψαθά και κ. Ιωάννου για την στήριξη τους και ασφαλώς τους συναδέλφους Δημάρχους που με ψήφισαν και ομόφωνα με εξέλεξαν πρόεδρο της ΕΤΑΝΑΜ: κ. Σιαφάκα, κ. Χασιάκο, κ. Μίγδο, κ. Παπασιώζο, τον δήμαρχο Πάργας κ. Ζαχαριά, τον δήμαρχο Ζηρού κ. Ζυγούρη, τον αντιδήμαρχο Πρέβεζας κ. Δαρδαμάνη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Πρέβεζας κ. Γούση, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννη Μπούρη, την κ. Κλούμπα Λεμονιά εκ μέρους της Αναπτυξιακής Ηπείρου και τον Διευθυντή του οργανισμού κ. Γεώργιο Άρμπυρο.


Ένα υπόσχομαι. Αγώνα αληθινό, μεθοδικό ακατάπαυστο για την υλοποίηση του σκοπού του οργανισμού που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη και προστασία μέσα από πρωτοβουλίες και δραστηριότητες, της ευρύτερης περιοχής του Αμβρακικού, και των νομών Άρτας και Πρέβεζας, την ενίσχυση επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού, του πολιτισμού, στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας, στην ενίσχυση επενδύσεων για τη μεταποίηση, εμπορία και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων, όπως και σε έργα υποδομών. Την επιστημονική και τεχνική υποστήριξη των ΟΤΑ μέσα από τη σχεδίαση ειδικών προγραμμάτων και τη μελέτη και υλοποίηση έργων με ειδικές προγραμματικές συμβάσεις με υπουργεία, Διεθνείς οργανισμούς, Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με αγώνα, προσπάθεια, συνεργασία με όλους τους φορείς ευελπιστώ να φανώ αντάξια των προσδοκιών όλων όσοι με στήριξαν και με στηρίζουν.

Αυτό άλλωστε που κάνω στη ζωή μου, αφότου ασχολήθηκα με τα κοινά».



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img



img