Αναρτήθηκε στις:20-06-22 12:11

Το 1ο Blockchain Factory στην Ελλάδα θα παρουσιαστεί σε επιστημονικό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη


Όλοι οι δρόμοι την Τρίτη 21 Ιουνίου οδηγούν στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη για τη διεξαγωγή του 1ου Blockchain and Crypto Conference που διοργανώνει η Ιnsurance Ιnnovation.

Με σύνθημα «Unlocking Blockchain», το 1ο Blockchain Conference, φιλοδοξεί να αποκρυπτογραφήσει καινοτόμες τεχνολογίες που προσφέρουν ασφαλείς συναλλαγές και προστασία στους πολίτες.

Στo πλαίσιo του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του Blockchain factory, της πρώτης θερμοκοιτίδας για νεοφυείς επιχειρήσεις και νέους επαγγελματίες που ασχολούνται με εφαρμογές τεχνολογίας blockchain. To Blockchain Factory, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στις αρχές του ερχόμενου φθινοπώρου.

Στις εργασίες του συνεδρίου θα συμμετέχουν επίσης διεθνούς φήμης ομιλητές οι οποίοι θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με τα NFTs, το cyber security, τo metaverse και άλλα επίκαιρα θέματα προηγμένων τεχνολογιών, που σύντομα θα αλλάξουν τον κόσμο, μια ενότητα που θα συντονίσει ο Δρ Νίκος Μπογονικολός, Πρόεδρος του Ομίλου Aratos και συγγραφέας του πρώτου βιβλίου για την τεχνολογία Blockchain στα ελληνικά «Η νέα οικονομία του Blockchain».

Το συνέδριο διοργανώνει η Ιnsurance Ιnnovation και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν δια ζώσης και ψηφιακά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, οι ομιλητές και ο τρόπος εγγραφής στον παρακάτω σύνδεσμο:

blockchainconference2022.gr


img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ