Αναρτήθηκε στις:14-09-20 12:04

H Bose επεκτείνει την γκάμα των έξυπνων γυαλιών της


Τα μηνύματα που πήρε η Bose από την αγορά ήταν θετικά για την κυκλοφορία των γυαλιών με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχεία.

Η γκάμα που είχε παρουσιαστεί το 2018 εμπλουτίζεται με τρία νέα μοντέλα, προκειμένου να ικανοποιήσει η συλλογή Bose Frames τις αισθητικές ανάγκες περισσότερων καταναλωτών που ψάχνουν για ένα αξεσουάρ για το κινητό τους τηλέφωνο. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονιστεί ότι εκτός από τις έξυπνες λειτουργίες τους, τα Bose Frames παραμένουν κανονικά γυαλιά, με ελαφρύ βάρος και φακούς που αποτρέπουν τις βλαβερές συνέπειες από την έκθεση στις ακτίνες του Ηλίου.

Τα νέα μοντέλα δίνουν έμφαση σε όσους έχουν έντονη δραστηριότητα, τόσο λόγω του ανθεκτικού τους χαρακτήρα όσο και λόγω των ειδικών βραχιόνων που επιτρέπουν την άνετη ακρόαση μίας φωνητικής κλήσης ή της μουσικής, ακόμα και εάν ο κάτοχός τους κινείται με ταχύτητα 40 χλμ/ώρα, καθώς κάνει ποδήλατο. Η αυτονομία της ενσωματωμένης μπαταρίας των γυαλιών προσφέρει αυτονομία έως και 8 ωρών με μία φόρτιση μέσω USB-C.

Τα Tempo Frames είναι εκείνα που απευθύνονται στους φίλους των σπορ, ενώ για τις πιο καθημερινές εμφανίσεις στο γραφείο και στην πόλη μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα στα μοντέλα Tenor και Soprano. Εδώ η αυτονομία είναι ελαφρώς περιορισμένη και δεν ξεπερνά τις 5.5 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας.

Σε όλες τις περιπτώσεις, η επικοινωνία των γυαλιών με το smartphone γίνεται με ασύρματο τρόπο, με τη βοήθεια του Bluetooth 5.1, ενώ ο χειρισμός τους γίνεται με την επαφή στο πλαίσιο για να ανεβάσει κανείς την ένταση του ήχου. Υπάρχει η δυνατότητα της λήψης φωνητικών εντολών και μάλιστα η Bose σημειώνει ότι οι εντολές που δίνει ο χρήστης, αλλά και η ποιότητα της συνομιλίας δεν επηρεάζεται ιδιαιτέρως από τους εξωτερικούς θορύβους.

Η ενδεικτική τιμή πώλησης των νέων γυαλιών της Bose θα είναι τα 249 δολάρια στις ΗΠΑ, με ανάλογη τιμή διάθεσης και σε ευρώ στις αγορές της αντιπέρα όχθης του Ατλαντικού.


naftemporiki.gr


img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ