Αναρτήθηκε στις:02-04-24 18:50

«Φτυστός ο Μακαρίτης»: Μια ακόμα επιτυχημένη παράσταση από την θεατρική ομάδα «Ύπόθεσις 19»


Η θεατρική ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας «Ύπόθεσις 19», παρουσίασε στην αίθουσα «ΔΙΩΝΗ» την παράσταση «Φτυστός ο Μακαρίτης» σε σκηνοθεσία Αφροδίτης Κατσαούνου.

Η Ένωση εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας που παρουσίασαν αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η πέρα από κάθε προσδοκία προσέλευση των θεατών, οι οποίοι καθημερινά γέμισαν ασφυκτικά την κατάμεστη αίθουσα Διώνη, καθώς και το ένθερμο χειροκρότημά τους, αποτέλεσε την καλύτερη επιβράβευση της προσπάθειάς τους. Τα εγκάρδια και συγκινητικά σχόλια που επακολούθησαν, τους δίνουν δύναμη και κίνητρο για τη συνέχιση της προσπάθειας τους με απώτερο σκοπό τη συμβολή μας στα πολιτιστικά δρώμενα της Άρτας.

Ευχαριστίες


Η Ένωση ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Χριστόφορο Σιαφάκα, τον Αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Κωνσταντίνο Χαρακλιά, αλλά και τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ ΟΤΑ κ. Κέφη Νικόλαο για την συνδιοργάνωση της παράστασης και την άψογη συνεργασία που είχαν, καθώς και για την παραχώρηση της αίθουσας.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς, διότι με τη συμμετοχή, τη στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες τους, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση των παραστάσεων.

Έπαιξαν:


Χαλκιάς Βασίλης, Καρέζος Γεώργιος, Μπότσαρη Αναστασία, Σακαγιάννη Μαριάνθη, Κολιού Ελένη, Παπαϊωάνου Αριστοτέλης, Παπαδημητρίου Ευαγγελία, Νάτσιου Καλλιόπη, Φελέκης Ιωάννης

Σκηνικά:


Παππάς Χρήστος, Γούσιας Σωτήριος

Έντυπο υλικό:


Παππάς Χρήστος, ART COPY

Τρέιλερ:


Παπαβασιλείου Γεώργιος

Φωτογραφία:


Nick Fleggas photography

Ήχος - Φως:


Καραντζιάς Γεώργιος

Επιμέλεια μουσικής:


Αθανασίου Χρήστος

Υποβολέας:


Σγώρα Κωνσταντίνα

Μακιγιάζ:


Eρριέτα Λάμπρου, Κατερίνα Λαμπράκη, Ραφαέλα Χαλκιάimg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣimg