Αναρτήθηκε στις:06-04-23 15:20

Συναυλία με έργα από τον παγκόσμιο κινηματογράφο


Το Εργαστήριο Γνώσης & Ευφυούς Πληροφορικής διοργανώνει την Παρασκευή 07 Απριλίου στις 20:30, στην «Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης» στην Πρέβεζα, μια βραδιά με αγαπημένες μελωδίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Τα έργα θα παρουσιάσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μ/Φ Συλλόγου Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ».

Η συναυλία υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου “HERMES” - «Η αποκατάσταση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς ως πολλαπλασιαστικός παράγοντας για την πολιτιστική ενδυνάμωση του κοινωνικού πλαισίου» (https://www.hermes-culture.eu/), το οποίο χρηματοδοτείται από το Διασυνοριακό Πρόγραμμα «INTERREG Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020» και υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας.

H Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μ/Φ Συλλόγου Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ» θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα εμπνευσμένο από τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Η βραδιά αυτή φιλοδοξεί να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους λάτρεις της μουσικής και του κινηματογράφου, να προκαλέσει στο κοινό έντονα συναισθήματα και αναμνήσεις, καθώς και να το μεταφέρει σε διαφορετικούς κόσμους και εποχές. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κάποια από τα ωραιότερα κινηματογραφικά θέματα (soundtracks) από τον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Η συναυλία θα περιλαμβάνει μια σειρά από εμβληματικά έργα, όπως το «Conquest of Paradise», το «Game of Thrones», το «Final Countdown», το «Skyfall», το «Hawai 5-0», το «Godfather» και το «Pirates of the Caribbean». Την έναρξη της βραδιάς θα σηματοδοτήσει η παρουσίαση του soundtrack της πασίγνωστης ταινίας «1492: Conquest of Paradise» του αείμνηστου Βαγγέλη Παπαθανασίου, ενώ η αυλαία θα πέσει με την παρουσίαση ενός ποτ πουρί του αξέχαστου Μάνου Χατζιδάκι.

Info: Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img