Αναρτήθηκε στις:01-04-23 16:31

Η θεατρική ομάδα «Υπόθεσις 19» για την παράσταση «Συνέβη …και του χρόνου»


Η θεατρική ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας «Ύπόθεσις 19», παρουσίασε στην αίθουσα «ΔΙΩΝΗ» την παράσταση «ΣΥΝΕΒΗ …ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» σε σκηνοθεσία Αφροδίτης Κατσαούνου.

Η Ένωση εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας που παρουσίασαν αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η πέρα από κάθε προσδοκία προσέλευση των θεατών, οι οποίοι καθημερινά γέμισαν ασφυκτικά την κατάμεστη αίθουσα Διώνη, καθώς και το ένθερμο χειροκρότημά τους, αποτέλεσε την καλύτερη επιβράβευση της προσπάθειά τους. Τα εγκάρδια και συγκινητικά σχόλια που επακολούθησαν, δίνουν στη θεατρική ομάδα δύναμη και κίνητρο για τη συνέχιση της προσπάθειας με απώτερο σκοπό τη συμβολή της στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Ευχαριστίες


Η Ένωση ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Νίκο Λιόντο, αλλά και την ΑΔΑΕ ΟΤΑ για τη συνδιοργάνωση της παράστασης και την άψογη συνεργασία, καθώς και για την παραχώρηση της αίθουσας.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς, διότι με τη συμμετοχή, τη στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες τους, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση των παραστάσεων.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img