Αναρτήθηκε στις:23-06-22 17:53

Συναυλία με Νίκο Ξύδη και Βιολέτα Ίκαρη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας


Η Βιολέτα Ίκαρη είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές νέες ερμηνεύτριες, η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει με το μοναδικό ηχόχρωμα της φωνής της.

Ο Νίκος Ξύδης με 5 δίσκους στο ενεργητικό του, ερμηνεύει, ενορχηστρώνει και συμμετέχει δημιουργικά αυτή την περίοδο στο πλευρό της Βιολέτας Ίκαρη.

Στα τραγούδια τους ανακαλύπτουμε χρώματα, αρώματα, γεύσεις και υφές φρέσκιες, δροσερές, μα ταυτόχρονα οικείες και γνώριμες. Μουσικές, στίχοι και ερμηνείες που εμπεριέχουν κάλεσμα για επικοινωνία, ανάσα ρομαντισμού ενώ πάντα σχεδόν σαν σκανταλιά, υπάρχει και ένα κλείσιμο του ματιού …στο όνειρο. Στο όνειρο που χάθηκε… κι όλο το ξανά βρίσκουμε!

Με την αισθαντική φωνή και την μεστή ερμηνεία της, η Βιολέτα Ικαρη μαζί με τον Νίκο Ξύδη μας ταξιδεύουν με την παράστασή τους, που χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές ερμηνείες, αισθαντικότητα, σαρκασμό και εξωστρέφεια, με το στοιχείο της παράδοσης να συνοδεύει, άλλοτε διακριτά και άλλοτε μυστικά. Αφορμή για αυτή τη σύμπραξη είναι η συνεργασία τους στον δίσκο που ήδη κυκλοφορεί με τίτλο "Πορτοκάλι".

Η Βιολέτα Ίκαρη ,με τον Νίκο Ξύδη και τους σπουδαίους μουσικούς τους, θα εμφανιστούν για μία συναυλία στο προαύλιο χώρο του 2ου δημοτικού σχολείου Άρτας, την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, ώρα έναρξης 21:15!

Συμμετέχουν


Βιολέτα Ικαρη: φωνή

Ρήγας Βοργιάς: µπάσο, τροµπέτα

Αλέξανδρος Ιακώβου: Βιολί

Αποστόλης Μπουρνιάς: κρουστά

Νίκος Ξύδης: κιθάρα, λαούτο, μουσική επιμέλεια

Νίκος Λαγός: Ηχοληψία

Παραγωγή: Cultural Events Management

Διοργάνωση: Γάιδαρος -Donkey Production

Χορηγός επικοινωνίας: Αμβρακία FM 9,19

*Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη του δήμου Αρταίων.

Ώρα έναρξης: 21:15

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00

Τιμές εισιτηρίων: Ταμείο 12ευρω, προπώληση 10 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: 1. Βιβλιοπωλείο ¨Γραμμή¨ (πυροσβεστική) 2. Οπτικά ¨Όρασης¨ (Σκουφά 88) 3. Καφενείο ¨Χάρτα¨(πλατεία Μονοπωλίου) 4. Pet grooming Salon, (ταχυδρομείο).img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ