Αναρτήθηκε στις:20-06-22 17:20

Υπόθεσις 19: Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις «Παίζουμε τον Δολοφόνο»


Η θεατρική ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας «Ύπόθεσις 19», παρουσίασε την 19, 20 & 22 Μαΐου 2022 στην αίθουσα «ΔΙΩΝΗ» και την 14, 15 & 16 Ιουνίου στον δημοτικό κινηματογράφο “Ορφέας” την παράσταση «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ» σε σκηνοθεσία Αφροδίτης Κατσαούνου.

Η Ένωση εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας που παρουσίασαν αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Το κατάμεστο θέατρο αλλά και το ένθερμο χειροκρότημα των θεατών αποτέλεσε την καλύτερη ανταμοιβή της προσπάθειάς τους αυτής.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, αλλά και την ΑΔΑΕ ΟΤΑ για την συνδιοργάνωση της παράστασης και την άψογη συνεργασία, καθώς και για την παραχώρηση των χώρων.

Επιπρόσθετα, ευχαριστεί τον κ. ΜΙΧΑΛΗ Άλκη για την παραχώρηση του αρχοντικού του για τη φωτογράφιση και την κινηματογράφηση του τρέιλερ, καθώς και τους ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Γεώργιο και ΦΛΕΓΓΑ Νικόλαο για τη δημιουργία αυτού.

Τέλος, η Ένωση ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς, διότι με τη συμμετοχή, τη στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες τους, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση των παραστάσεων και πιστεύει ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχισθεί και στο μέλλον.


Μεγάλοι Χορηγοί


ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο

Σούπερ Μάρκετ Diellas

Φάρμα Χήτας

Χρυσοί Χορηγοί


Κουτάλι και Πηρούνι – Πολιτεία - Γιαννούλης Δημήτριος - Κόσμημα ΛΙΟΝΤΟΣ -BASALTO - pharma4all.gr - Δικηγορικό γραφείο Δημήτριος Λαμπράκης - ELECTRONET ΚΟΙΛΙΑΣ - FOTIS Home - COFFEE ART - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ - MICHAS POULTRY - ΠΕΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΡΤΑΣ

Χορηγός επικοινωνίας


ART TV - POWER FMimg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ