Μ. Σχοινάς στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: «Δεν κινδυνεύουν οι επιδοτήσεις» – Τα τρία «εργοτάξια» για τον πρωτογενή τομέα
Ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε τη FRESKON 2026
Το Επιμελητήριο Άρτας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αρταίων το 7ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Άρτας «Άρης Τσιγαρίδας»
Επιτυχημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στον Δήμο Αρταίων
Σε κυκλοφορία η Ε.Ο. Ιωαννίνων-Τρικάλων μέσω Κατάρας
Δήμος Αρταίων: Σταθερή στήριξη στις κοινωνικές δομές και στις διεκδικήσεις της ΚΕΔΕ

Μια ενδιαφέρουσα έκθεση παραδοσιακών μουσικών οργάνων του ελλαδικού χώρου με τίτλο «Του σταυροδρομιού ο κύκλος» θα παρουσιαστεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Άρτα.
Στο πλαίσιο μαθήματος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ομάδα φοιτητών/τριών επιμελήθηκε την έκθεση και παρουσιάζει ένα μεγάλο αριθμό λαϊκών οργάνων, οργανωμένων σε 5 «περιοχές»: βόρεια Ελλάδα (Θράκη και Νότια Μακεδονία), κεντρική Ελλάδα, νησιωτική Ελλάδα (νησιά, Κρήτη και Κύπρος), Μικρά Ασία και Πόντος.
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 9 π.μ. ως τις 6:30 μ.μ. με δωρεάν είσοδο.
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο από τον διεθνούς φήμης μουσικό Ross Daly με τίτλο «Από πού προέρχεται αυτή η μουσική;».
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 20:30 στο Επιμελητήριο Άρτας, χωρίς κόστος συμμετοχής.
Ευγενικές χορηγίες των δράσεων: Σύλλογος Φοιτητών Τμήματος Μουσικών Σπουδών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Βιβλιοπωλείο «Η πολυθρόνα του Νίτσε».
