Αναρτήθηκε στις:03-09-19 18:41

«Ας μιλήσουμε για τον τόπο μας»


Στα Πιστιανά την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου


Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «ΤΑ ΠΙΣΤΙΑΝΑ (μια διαδρομή) από και προς αυτά», που έγραψε ο Γεώργιος Αλ. Γεωργάκης, η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πιστιανών διοργανώνουν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00 το απόγευμα εκδήλωση με θέμα «Ας μιλήσουμε για τον τόπο μας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Πιστιανών. Κάτοικοι και φίλοι των Πιστιανών θα έχουν την ευκαιρία να ανασύρουν μνήμες από τη ζωή της ελληνικής υπαίθρου και να συζητήσουν για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

Για τον συγγραφέα Γιώργο Γεωργάκη και το βιβλίο θα μιλήσουν ο Δημήτρης Βλαχοπάνος, φιλόλογος - συγγραφέας, και η Σοφία Αναγνωστάκη, υπεύθυνη έκδοσης της εφημερίδας «Τα Πιστιανά». Θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πιστιανών, Εκπρόσωπος Πολιτιστικού Συλλόγου Πιστιανών, Εκπρόσωπος Αδελφότητας Πιστιανιτών Αθήνας και Εκπρόσωπος Αδελφότητας Ροδαυγιωτών Αθήνας. Την εκδήλωση θα προλογίσει και συντονίσει ο Αποστόλης Κόκκινος. Θα προβληθεί ολιγόλεπτο βίντεο με υλικό από τη ζωή του χωριού.
img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img