Αναρτήθηκε στις:02-05-19 16:14

«Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» από την Ανεξάρτητη θεατρική ομάδα Άρτας


Το Θέατρο ΑΘΟΑ (Κασσοπίτρας 2) παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης», του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία Χρ. Χρήστου από την Παρασκευή 3 Μαΐου έως τις 19 Μαΐου.

Το «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης», είναι ένα έργο για ένα σύζυγο που ζωντανεύει, μια ζωντανή που όλοι την νομίζουν πεθαμένη, έναν από μηχανής αλλοδαπό «μπάτλερ», έναν εραστή με πολιτικές φιλοδοξίες, μια ανικανοποίητη μαγείρισσα με ισχυρό μητρικό ένστικτο κι έναν αμαρτωλό πιανίστα με αδυναμία στα παιδιά από το εξωτερικό. Είναι, επίσης, ένα έργο για δείπνο όπου κανείς δεν τρώει, γιατί κανείς δε μπορεί να καταλάβει ποιος είναι και πού βρίσκεται, όπως όλοι μας.

Ο συγγραφέας συνθέτει μια σύγχρονη κωμωδία και μας παρουσιάζει έναν κόσμο όπου η ανατρεπτική φαντασία του κωμικού εισβάλλει στο πραγματικό ανατέμνοντας τα έργα και τις ημέρες της σύγχρονης νεοελληνικής οικογένεια, που ψάχνει να βρει τη θέση της στον νέο χάρτη του κόσμου. Κυρίως ,όμως, είναι ένα έργο για την Ιοκάστη Παπαδάμου, μια γυναίκα που –εν αγνοία της – θα προκαλέσει μια νύχτα μεγάλων αποκαλύψεων…

Σκηνοθεσία


Χρήστος Χρήστου

Τους ρόλους ερμηνεύουν


Στάθης Γιαλιτάκης (Γιούρι)

Λάμπρος Μπαβέτσιας (Ρωμύλος)

Λαμπρινή Σκορίλα (Κάτια)

Νατάσα Μπότσαρη (Ιοκάστη)

Κώστας Κοτσιάνης (Κοσμάς)

Βαγγέλης Βλαχοπάνος (Στέφανος)

Ιωάννα Μωραΐτη (Νάντια)

Οι παραστάσεις θα δίνονται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 9.30 μ.μ.

Έναρξη παραστάσεων: Παρασκευή 3 Μαΐου
img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img