Αναρτήθηκε στις:19-04-19 12:41

Η θεατρική παράσταση «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου έρχεται στην Άρτα


Η θεατρική παράσταση «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου σε μουσική Διονύση Σαββόπουλου έρχεται στην Άρτα στην αίθουσα του Συλλόγου «Σκουφάς» την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 για 2 παραστάσεις, στις 12:00 και στις 18:00.

Ένα από τα πιο σημαντικά θεατρικά έργα για παιδιά και όχι μόνο, βασισμένο στους μύθους, στα λαϊκά παραμύθια και την επική λογοτεχνία. Ένα γοητευτικό, μαγικό ταξίδι σε χώρες ονειρικές, με αλλόκοτους ήρωες, ένα παραμύθι όπου τα πάντα είναι δυνατά και αδύνατα.

Η Ξένια Καλογεροπούλου έγραψε την ιστορία του Οδυσσεβάχ από την Ιθαγδάτη που ταξιδεύει ψάχνοντας το Κυκλολωτογοργοκιρκιλάριζο, χρησιμοποιώντας στοιχεία από την Οδύσσεια, από τις Χίλιες και μία νύχτες, και πολλά άλλα παραμύθια.

Μία ιδανική παράσταση για παιδιά όλων των ηλικιών που ονειρεύονται και πιστεύουν στην επίτευξη του στόχου, στην αξία της προσπάθειας, στην αξία της οικογένειας και της πατρίδας, στη νίκη του καλού και του δικαίου. Μία παράσταση με πανανθρώπινα μηνύματα ουσιαστικά και επίκαιρα.

Ο Οδυσσεβάχ έχει μεταφραστεί σε 8 γλώσσες, έχει παρουσιαστεί από αρκετούς ξένους θιάσους, αλλά και από 10 ελληνικά ΔΗΠΕΘΕ. Την έχουν απολαύσει εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά μικρά και μεγάλα. Χαρίστε φέτος κι εσείς αυτήν την μοναδική εμπειρία στα παιδιά.

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Παπαδόπουλος, Νίκος Χρηστίδης και ο Φώτης Σπύρος.

Προπώληση: Βιβ/λείο Σπύρου, Λιλιπούτειοι Εξερευνητές & https://www.viva.gr/tickets/theater/pollaploi-xwroi/odisevax-ksenias-kalogeropoulou-periodeia/
img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img