Αναρτήθηκε στις:28-02-24 13:51

Τράπεζα Πειραιώς: Νέα υπηρεσία «DigitalOnboarding» για ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις


Η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει στους νέους πελάτες της που είναι Ελεύθεροι Επαγγελματίες ή διαχειρίζονται Ατομικές Επιχειρήσεις, την υπηρεσία Digital On boarding, την εξ αποστάσεως έναρξη τραπεζικής σχέσης. Η εγγραφή του νέου πελάτη γίνεται χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, απόsmartphone που υποστηρίζει λειτουργικό iOS ή android και έχει εγκατεστημένο το win bank mobile app.

Mε τη χρήση της υπηρεσίας, ο νέος πελάτης αποκτά επαγγελματικό λογαριασμό όψεως (εμπορικό λογαριασμό), επαγγελματική χρεωστική κάρτα (business debit) και πρόσβαση στα κανάλια ψηφιακής εξυπηρέτησης της winbank, σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επαγγελματίες που διαθέτουν ελληνικό δελτίο ταυτότητας, κωδικούς TAXISnet και είναι υπόχρεοι φορολογικά στην Ελλάδα. Η άντληση των στοιχείων του πελάτη γίνεται αποκλειστικά μέσω διασύνδεσης με το gov.gr, ενώ για την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής είναι απαραίτητη η ύπαρξη επικαιροποιημένων στοιχείων στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας. H επιβεβαίωση της ταυτότητας γίνεται μέσω βιντεοκλήσης, από εκπρόσωπο της Τράπεζας και η υπηρεσία παρέχεται σε διευρυμένο ωράριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το DigitalOnboarding είναι μία ακόμη υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς με κοινωνικά χαρακτηριστικά, καθώς επιτρέπει στους επαγγελματίες που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές ή είναι ΑμεΑ που αντιμετωπίζουν δυσκολίες μετακίνησης να γίνουν πελάτες της Τράπεζας χωρίς να απαιτείται η επίσκεψή τους σε κατάστημα. Επιπροσθέτως, παρέχεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης ατόμων με προβλήματα ακοής από εκπροσώπους που έχουν εκπαιδευτεί στις βασικές αρχές της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Η υπηρεσία Digital On boarding παρέχεται ήδη στους νέους ιδιώτες πελάτες της Τράπεζας με την ίδια διαδικασία. Η νέα υπηρεσία που αφορά Ελεύθερους Επαγγελματίες και Ατομικές Επιχειρήσεις εμπλουτίζει την παλέτα ψηφιακών υπηρεσιών της Πειραιώς και διευρύνει το ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που η Τράπεζα προσφέρει, υποστηρίζοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα καθώς και τις πρωτοβουλίες για ίδρυση, λειτουργία και ανάπτυξη επιχειρήσεων που προωθούνται από σχετικά προγράμματα και δράσεις.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img