Smartphones: Η νέα τεχνολογία ολογραφικών οθονών που συζητιέται
Επίδομα παιδιού: Ποιοι δικαιούνται την έκτακτη ενίσχυση έως 150 ευρώ
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Έπεσε η αυλαία του μεγάλου ποδηλατικού αγώνα
Σχηματισμός δικογραφίας στα Ιωάννινα για έκθεση ανηλίκου και προμήθεια αλκοόλ
Με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας για τον Έλληνα αστυνομικό
Εαρινή ρίψη εμβολίων-δολωμάτων κατά της λύσσας

Νέο γύρο ενημερωτικών εκδηλώσεων για το πρόγραμμα των νέων αγροτών ξεκινά η Περιφέρεια Ηπείρου από αύριο Τετάρτη, με πρώτο σταθμό το Μέτσοβο και έπονται σε Κόνιτσα, Ζίτσα, Θεοδώριανα, Ζαγόρι κ.α.. «Θα αρχίσουμε μια σειρά για τους νέους αγρότες. Στις 9 του μηνός στο κτίριο του ΜΕΚΔΕ στο Μέτσοβο, θα γίνει σύσκεψη για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μετσόβου, με νέους ανθρώπους, αλλά και με κτηνοτρόφους που έχουν προβλήματα στις αδειοδοτήσεις και γενικά σε ζητήματα του πρωτογενή τομέα», ανέφερε ο κ. Καχριμάνης.
Επίσης, με αφορμή την απόφαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος κατά των συμφωνιών της Ε.Ε. με τον Καναδά και τη Νότια Αφρική για τη «φέτα», ο Περιφερειάρχης, τόνισε ότι όλα τα Ελληνικά κόμματα πρέπει να ασπαστούν τη θέση αυτή. «Ως Περιφέρεια δε Ηπείρου- πρόσθεσε- έχουμε αρχίσει τους ελέγχους από τα παράλια και όπου εντοπιστούν περιπτώσεις πώλησης λευκών τυριών ως φέτα θα υποβληθούν μηνύσεις».
Η ημερίδα της Τετάρτης 9 Αυγούστου στο Μέτσοβο, θα αρχίσει στις 11 π.μ. με χαιρετισμό του Περιφερειάρχη και θα συνεχιστεί με ενημέρωση για την δεύτερη πρόσκληση του προγράμματος για του Νέους Αγρότες, από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Δ/σης Αγροτικής Οικονομίας κ. Θωμά Αλεξίου και για την επιλεξιμότητα των βοσκοτόπων από την Προϊσταμένη του ΟΠΕΠΕΚΕ Π.Δ. Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας κ. Χαριτίνη Παπαθανασίου.
