Νέο ΠΜΣ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: «Διεθνείς Πολιτικές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνία και Ηγεσία»
Ευχαριστήριο Τράπεζας Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ»
Εκλογές για νέα Διοίκηση στον Ε.Ε.Σ.
Ανησυχία για τον υπεραιωνόβιο πλάτανο στο Γεφύρι της Άρτας
Κόνιτσα: Σύλληψη για εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος με υλικές ζημιές
Προσαύξηση συντάξεων και για παλαιούς συνταξιούχους με δύο ταμεία – Οδηγίες από το Υπουργείο περιμένει ο ΕΦΚΑ

Η άμεση ανταπόκριση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας οδήγησε χθες (28/1) το μεσημέρι στη σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, νωρίτερα οι κατηγορούμενες εισήλθαν σε μονοκατοικία ημεδαπής σε περιοχή της Ηγουμενίτσας από ανασφάλιστη πόρτα, από όπου αφαιρέσαν το πορτοφόλι της που περιείχε χρηματικό ποσό 120 ευρώ, ενώ τράπηκαν σε φυγή όταν έγιναν αντιληπτές από την ιδιοκτήτρια.
Στο πλαίσιο των αναζητήσεων οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν άμεσα τις δύο ημεδαπές σε κοντινή απόσταση.
Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό βρέθηκε, ενώ οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
