Νέο ΠΜΣ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: «Διεθνείς Πολιτικές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνία και Ηγεσία»
Ευχαριστήριο Τράπεζας Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ»
Εκλογές για νέα Διοίκηση στον Ε.Ε.Σ.
Ανησυχία για τον υπεραιωνόβιο πλάτανο στο Γεφύρι της Άρτας
Κόνιτσα: Σύλληψη για εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος με υλικές ζημιές
Προσαύξηση συντάξεων και για παλαιούς συνταξιούχους με δύο ταμεία – Οδηγίες από το Υπουργείο περιμένει ο ΕΦΚΑ

Αγρότες της Άρτας βρέθηκαν σήμερα στο κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο των πανελλαδικών αγροτικών κινητοποιήσεων, μετά και τη χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων τους στο Μέγαρο Μαξίμου, από την οποία δεν έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι.
Στην πορεία τους, οι αγρότες συγκεντρώθηκαν με τα τρακτέρ τους και κινήθηκαν με πομπή στο κέντρο της Άρτας, ενώ παράλληλα έκαναν δυναμική παρέμβαση έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, πετώντας βαμβάκι, κοπριά, πορτοκάλια και μανταρίνια, σε μια κίνηση που συμβολίζει τα προβλήματα ρευστότητας, τις χαμηλές τιμές και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην πώληση των προϊόντων τους.
Οι παραγωγοί τονίζουν ότι στόχος τους είναι να τραβήξουν την προσοχή των αρμόδιων φορέων, ζητώντας άμεσα μέτρα στήριξης στα προβλήματα που ταλανίζουν τον αγροτικό κλάδο.
