Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων την Δευτέρα 20 Απριλίου
«Όραμα Δημιουργίας»: Πόρισμα–καταπέλτης για τον Συνεταιρισμό Αθαμανίου από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Υπερυπολογιστής της NASA προβλέπει πότε θα έρθει το «Τέλος του Κόσμου» - Είναι νωρίτερα από ότι περιμέναμε
Παρεμβάσεις Γ. Στύλιου στον Υπουργό Υγείας για το Νοσοκομείο Άρτας
ΚΛΑΡΤ: Τελευταία προβολή της χειμερινής σεζόν με την ταινία «Down by Law» του Jim Jarmusch
Spitogatos: Ανοδικά οι τιμές κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2026 σε όλη τη χώρα και στα μεγάλα αστικά κέντρα

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας «Η Άρτεμις» συμμετείχε ενεργά στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, παρέχοντας κρύο νερό, χυμούς και φαγητό στους πυροσβέστες και συνεισφέροντας στην κατάσβεση των πολλαπλών εστιών με τα μέσα του Συλλόγου.
Ο Σύλλογος επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να είναι παρών σε κάθε δράση για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, των δασών και των πολιτών, αλλά και σε ζητήματα που αφορούν στον νόμο «Άργος» και τις απαγορεύσεις του κυνηγίου στις περιοχές Natura 2000.
Παρά τις προσπάθειες των τελευταίων κυβερνήσεων να υποβαθμίσουν τον ρόλο του κυνηγίου, ο Σύλλογος υπογραμμίζει τη διαχρονική και πολυεπίπεδη συνεισφορά των κυνηγών στην προστασία της φύσης και στην ελληνική κοινωνία.
